Bio Pellet ofron pellet të kualitetit të larte, pa pluhur. Prodhimi bëhet me sistemin Ring Die (unaz), sistem ky i cili jep një presim dhe shkëlqim të mirë.

Për ne

BIO PELLET është kompani e themeluar në vitin 2012, ku si aktivitet parësor ka prodhimin e pelletit nga druri. Objektivat e kompanisë BIO PELLET janë : rritja e vendeve të punës, ruajtja e ambientit si dhe kontributi në uljen e importit nga vendet fqinje.


Bio Pellet ofron pellet të kualitetit të larte, pa pluhur. Prodhimi bëhet me sistemin Ring Die (unaz), me teknologjinë  më  të  re.  Pellet  sipas  kategorise  EN  14961-2 - A1  dhe  EN 14961-2 - A2

Garancioni i plotë, përfshihët për këto kalldaja dhe kamina: Eco Flame, MBS, ThermoFLUX, Adetex, Alpha Plam, Burnit, Termomont - Toby, Ferroli, Bosch, Centrometal (modeli PEL-TEC) dhe në të gjitha kalldajat dhe kaminat të cilat i takojnë gjeneratës të dytë.


Karakteristikat e pelletit nga druri:

Pesha :≈ 630-680 kg/m3

Densiteti (presimi) ≈ 1,1-1,4 t/m3

Trashësia: ≈ 6mm +- 0.5 mm

Gjatësia ≈ nga 6 mm deri 30 mm

Përmbajtja e ujit max 6-8 %

Pluhur të drurit max. 0.8 %

Fuqia energjetike ≈ 4,7 – 5,35 kwh/kg

Mbejta e hirit: max. 0.7-1.45 %

 

Përdorni produkte vendore dhe binduni që jemi konkurent në çmime dhe kualitet me prodhuesit e huaj !

Galeria

Kontakt

Mitrovicë

 

+377 44 50 97 98
+386 49 68 76 77

info@biopellet-ks.com

Copyright © 2015 biopellet-ks.com

All rights reserved by Bio Pellet Sh.p.k

By Gravitas Media LLC Shpk Graphic Design, Web Design, Web Hosting, Internet DataBase, Business Network Technlogy, Markting, Email Marketing, SMS Marketing, Call Center Solution Prishtina Kosova Prishtine kosove

Like us on: Facebook